emlékezõ
ikercsillagod fluoreszkál az égen
sötét van s köztetek a távolság egyre nő
kis mécsest gyújtasz magadért hogy miért nem
szakadsz a papírral ha rongyol az idő.
tépelődéseidnek nincsen semmi haszna
a szerelem pedig tényleg csak álom
kívánom ismerd meg ám ne bármilyen áron
ha lépsz te asszony, mögötted kislány
tartoztok egymáshoz s együvé
miként tükör foncsorához
vagy színes üvegbe jó cuvier
hát ízlelgesd önmagad - testes legyél
ne félszeg
maradj józan ha a pillanat a részeg
adj oda mindent s kizárt hogy megkapod
a részed
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.