Ciklus
Életem körbejár visz a versem.
Túl rég rögözöm a port az úton,
tűnődöm: el- vagy visszatérek..
Roppant, mi volt, a tiszta esztelen,
kihordva mégis mennyi lényeget.
Utána rend jött, hogy értelemmel
homályba tiltson vágyat, éneket,
mígnem a módszert híve öröknek
kockás füzetünkbe kopott a világ,
de vágyainkhoz bölcsen vissza-
térve a szó megörökli a fantáziát,
bár duzzad a köztes, fröcsköl a hír
(karikír jel): felszínt karcolgatunk!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.