azon az egy pillanat alatt visszadőlő
emelvényen fejjel lefelé épp mint
egy magaslat foka portrévilágításban
lenni egy rugaszkodásban
lógni a szürkés színű egyébként
bizonytalan kimenetelű függeszkedésben
mint egy szemcsés fénykép
térbelivé nőtt hátterében
rajzszög bizonyosságának hátterében
abba az utáni világba elkerülhetetlenül
illeszkedve itt