Történetesen
Nem történt semmi sem, csak annyi, hogy
nem történt semmi megtörténhető.
Történetesen mindjárt esni fog.
Mohó vízcsöppök a napfénytetőn.
Kikapcsolva a biztonsági öv:
ez lassú, biztonságos övezet,
nekem való. Ha majd a vége jön,
helyet cserélünk, onnan ő vezet.
Megtörténhet, hogy megvezet, de az
sem jelez immár semmit, épp csak annyit,
hogy bármeddig jutunk el, mindig van
egy pont, amit nem bírunk meghaladni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.