hogy kellett volna élnem
hogy kellett volna élnem
vélekedéseim zsákutcás
labirintusában időnként ki-ki
törve vagy folyton jobbra
tartva de hát ki bírja ezt az
örökös jobb kéz szabályt
hisz így sem jutottam
A-ból B-be abból ebbe
két pont között melyik
a legrövidebb görbe
úgy kellett volna élnem
fától fáig gyökértől gyökérig
s érezni közben az erdőt
a tűlevelek hegyén hömpölygő
zenét kitúrva fülemből az
eltékozolt napok gyantáját
hogy ne kelljen bevésnem oda
abba a könyörtelen fába:
itt sem jártam valójában soha
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.