Arra gondoltam kedvesem
Arra gondoltam kedvesem hogy szétkuszált
Dolgaink hirtelen elrendeződnek helyükre
Kerülnek végre a pincéből a levedlett ruhák
Gondjainkat a sárgarépa mellé vermeljük
És mit ad isten jól szuperál a Beretta kazán
A lépcső nem jajdul fel minden lépésnél
Ízleni kezd egyszerre a spenót és a marhamáj
Tízkor esténként nyugovóra térünk
S nem mondom többé „Most ne dumálj”
Mint a birs a kertben majd szélirányban élünk
Lenyesünk mindent ami korcsult ami fáj
De ma még hadd legyek érdes unott rosszkedvű
Szertekuszált ma még csak legyen mindenem úton
S hadd érkezzen meg később egyszer valaha talán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.