Mitõl szép?
Én vagyok a szél,
mely lágyan ölel át.
Simogatom formás
tested vonalát.
És az illatodnak szárnyakat
is én adok, ha kell,
mert ettől szép leszel.
Én vagyok a tűz,
mely tükrödben kigyúlt.
Pillantásod éget,
mindenkit földre sújt.
És a lángolást a lelkedbe
is én adom, ha kell,
mert ettől szép leszel.
Körülötted élek, mindig megtalálsz.
Igen, minden álom, minden furcsa láz,
ami feltámad benned és kínoz,
az én leszek, a vágy.
Én vagyok az íz,
mely olvad ajkadon.
Tested tiszta nedvét
mind én alkotom.
És az édeset a bőrödnek
is én adom, ha kell,
mert ettől szép leszel.
Tőlem kaptad hangod
és a hajad lágy színét.
A mosoly, a könnyek,
a szíved, a lélek,
mind-mind csak
miattam tiéd.
Körülötted élek, mindig megtalálsz.
Igen, minden álom, minden furcsa láz,
ami feltámad benned és kínoz,
az én leszek, a vágy.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.