Zeneóra
légyszives mégegyszer Domenico Scarlatti
lassú a felfogásom
és tisztátalan a lefogásom
hogy hamiskásnak ne nevezzem
nem szégyellem előtted magam
de mit szól a professzionista kedvesem
bár nem vagyok botfülű
nem akar sem elsőre sem másodikra
pontosan engedelmeskedni a kezem
a hangszer végtelen lehetőségét
legalább érzékeltessem ha
kijátszani nem tudod te sem
Maestro légyoly bátyám ne sajnáld
avatott szavad és példád ismét
rám pazarolnod hisz öreg vagy
és én hogy folytassam amit te
a legelejétől kezdtél
én is csak onnét kezdhetem
igazítsd kérlek félelemtől görcsös
de igaz lazaságra vágyó két kezem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.