Fohász
úgy vágyom hívó szavadra,
mint kiszáradt v irágmag
áhítja Isten éltető vizét,
napsugár melegét,
hogy titkát egy napon a világnak felfedje,
ki szépségét látja
élni legyen kedve.
Uram! segíts, hogy újra linyíljak
tudom vannak még, kik virágomra várnak.
mosolyom kutatják emlékeikben,
mert valaha szívükbe zártak
Tiéd az életem, de Őt add vissza nekem!
úgy szeretlek, ahogy őt szeretem,
amit iránta érzek, sírig tartó szerelem.
Újra szeretnék boldog és vidám lenni,
mert szomorúan nem lehet szeretni.
újra lehessek kibomlottvirág,
ég felé törő virágzó aranyág!
ragyogni lenne kedvem,
örömet szerezni azoknak,
kik hozzám oly közel állnak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.