meg fogom nyerni a lottó ötöst
szinte tökéletesen biztos vagyok benne
ahogy abban is hogy mikor megnyerem
fikarcnyit se fog érdekelni a pénz
olyan lesz mintha meg se nyertem volna
most azt hiszem ez mekkora szemétség
de akkor már nem így fogom gondolni
természetes lesz hogy nem törödöm vele