Kisasszonett
Romantikája önnek annyiban van,
hogy, tudja, ön merő egy vonzalom.
Dühös lesz tán, vagy zavart majd miattam,
de mégis asszem, el kell mondanom,
kezét ha néha meg-megfoghatom...
de most ez inkább mégis mondhatatlan.
Bocsássa meg, netán ha untatom,
csak azt hittem, hogy végre ráakadtam
a jó szavakra... sajnos csak horogra...
Értékelném azért, ha nem morogna...
Hörpintsük hát fel ezt a cseppnyi sört,
és induljunk. Ön mintha imbolyogna,
eltűnik, én meg otthon fintorogva
törölgetem a megköpött tükört.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Irodalmi Jelen, 2007 szept