Fodor András 6... éves
sok éve
hét nyáron át
születésnapi
köszöntőt akartam írni
neki, de meghalt
mielőtt elkészültem volna
hogy-hogy mások
akkor írnak születésnapi verset
amikor akarnak én meg sosem
"De tényleg neki írod?
Nem megjelenni,
nem szerepelni akarsz?
Te - tényleg - akarod, hogy
ez a jóakaratú és hozzád mindig
oly türelmes mester
még ne betegedjen meg,
még meg ne haljon?
Igen."
Ez volt a a befejezése annak a versnek,
de sajnos ez született meg először,
hogyan is folytathattam volna.
Aztán 67 évesen egyszercsak
meghalt, és akkor már
valahogy
nem is akartam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.