Tornádó
Volt egy fuvallat. S lett belőle szellő.
Szél akart lenni. Megette egy felhő.
Felnőtt a vihar. Orkán a kabátja.
Hurrikán lett a legjobb barátja.
Itt ülök, a tornádó közepén.
Találkoztunk benne. Te meg én.
A tölcsér tetején nyomás alatt várok.
Palástommal szép árkokat szántok.
Öntörvényes szívóhatás
Többörvényes csókodba ráz.
Síkitva tép utat, fákat, házat.
Ujjad nyoma kékre száradt.
Itt félek, a tornádó közepén.
Te kint maradtál. Bent meg én.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.