nem ide születtél,
álompillangó tested
szárnyaidon fény ül
Te mégis elfeledted,
azt, hogy fényed álom
csápjaid fullánkok,
ragasztóba csöppensz
hisz én rád találok,
megkereslek hidd el,
porod kezemnek dísze
Te leszel szobámnak
falra tűzött éke,
ahogy a tű átdöf
halkan fölszisszensz