meleg, pirosan érett nyár van,
felőled fúj a szél.
lebegek, átsüt rajtam a fény,
hozzád vágyom.
elkerülsz, hallgatsz, titkolod
előlde is a törvényt,
mi egymáshoz rendelt,
mi láthatatlan szálon tart függve
már öröktől fogva.
nekem is nehéz volt elfogadnom
de történhet bármi,
utánad üvöltök szakadarlan.