metaforáim
mint a szálgerendából kihasított
szálkák
ahhoz
hogy vizsgálni tudjam
az általad
betöltött tér működését
meg kellett semmisítenem az időt
tisztánlátásom most úgy tükrözi a valóságot
pontosan úgy
ahogy azt egy aluljáróban felejtett
télikabát teszi