"A" korosztály
Blőőőőőő- D!
Szar azzegész világ
Hibára a hibák
Acsajok meg libák
Csakkén vagyok fasza
Azeszem minda kasza
Csont üres a kassza
Viszki’ és a „bomba”
Hányok azágyoomba’
Pirszing’az orromba
Kurvájú beszólók
Bomber dzsekit hordok
Marcsás cuccot sodrok
Blőőőő és megincsak Blőőőő
Nelőgép a nyerő
Azösszes író szenyő….
…vagy szenyó,
…vagy mi a genyó
Szeretettel azoknak a kedves "művésztársaknak", akik miatt a ....-ról kitöröltem magm és Őket a "kedvencek" közül. Ez a vers róluk szól
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.