ez is,
mint más is,
csak szó.
Az est-folt
lassan beoldja kristályos szemed.
Kiöntöd.
Kopott termeid falán
karcolt kép-
kovász terel.
Képlet sorokat őrölsz,
s a lámpafénybe
szárított csendet szórsz.
Az ablakok cseppjeiről
fűz,
hold,
száradó ruhák
árnyán át
ömlesz
sarok mentén szivárgó semmi neszbe.
.
Légypapír nesz ez.
Könyvből kitépett
recept.
Rajta toll és szemüveg.
Az ágy szélén a duplatalpú álom
csak úgy.
Ledobva.
Meleg és üres.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.