A szél beszél
Magamban állok a kopasz fák alatt
Köröttem nőnek a láthatatlan falak
A kérdésem választ nem ígér
Csak a szél beszél
A múlt a jelen mostohája
Fiát keresi, mindhiába
A Ma zokogva tanácsot kér
De csak a szél beszél
Eltékozolt percek, sok véletlen pillanat
Bár a szekér megállt, az idő tovább szalad
A jövő talán semmit ér
Csak a szél beszél
Meg kéne fordulni, hátha most még lehet
Megint csak bízni …. De én már nem merek
Kérdezném Tőletek, hogy miért?
De csak a szél beszélt…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.