Az évezred utolsó Karácsonyára
A világ már keményre fagyott
Jégvirág lepi az ablakot
Zúzmara fehérlik a rácson
Néhány nap múlva Karácsony
A koszorún színes gyertya ég
Vajon hányat kell aludni még?
Mikor szólal meg majd a csengő?
Szaloncukor lesz elegendő?
Egyszer csak eljön a délután
Csillogó díszek a fenyőfán
Ünnepi illatok lengenek
Szeretik egymást az emberek
Hideg szél tépi az ágakat
S alszik az élet a hó alatt
Ám a szobában az asztalon
Játék és ajándék – nagy halom
Tényleg így van ez, vagy álmodom?
Öröm lesz részem, vagy fájdalom?
Kívánom: Karácsony éjszakán
Bocsáss meg mindent és gondolj rám
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.