Hobó ének (emlék a 60'-as évek végérõl)
Hajam hosszú ruhám lompos
Csavargok az éjszakába'
Nekem a külső nem fontos
Elszöktem a nagyvilágba
Nem bánom, ha rám se néztek
Nekem mégis szebb így az élet
Mint bámulva a szürke falakat
Tűrve, hogy számon ott a lakat
Ahol kiabálni nem lehet
Csak élni az unalmas életet
Csendben
Ha itt a nyár vár a nagy tó
Minden csomagom egy gitár
Mindegy, hogy Lelle vagy Szárszó
Engem senki sehol sem vár
Nem bánom, ha rám se néztek
Nekem mégis szebb így az élet
Mint bámulva a szürke falakat
Tűrve, hogy számon ott a lakat
Ahol kiabálni nem lehet
Csak élni az unalmas életet
Csendben
Hűvös szél fúj, újra ősz van
Senki sincsen már a parton
Munkakezdés van a gyárban
S fejemet igába hajtom
Ez a nyár is messze szaladt
De már várom a jövő nyarat
És nézem a szürke falakat
Tűröm, hogy számon ott a lakat
Ahol kiabálni nem lehet
Csak élni az unalmas életet
Csendben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.