Álomjáték
Mikor az éjszaka lehajtja fejét,
Normál élet elveszti a helyét.
Bársonyos álmok hullnak fejemre,
Őrült gondolatok jutnak eszembe.
Volt egy idegen, akit nem ismerek,
Volt célom, mit megtenni nem is merek.
Összepakolta, azt mondta, elviszi,
Ne mondjaj semmit, ő úgysem hiszi.
De nekem kellenek ábrándos terveim,
Ezek a súlyos terhek az igazi terheim
Rajtuk keresztül élrm a világom,
Vidám kudarcom, más szemével látom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.