Templomos
Templomos
nem kacagás
orgonasípon egérszaladás
ásítva ónkarikás
póknyomon voltszuszogás
harangozón lyukas kabát
lábalógva mondod imád
isten nagy kerek
Cirkuszos
a vattacuk
a cuppanó
üvegszem összekoccanó
có ki te hinta
görbeló
körbevonagló
nimfa ó
ostor
a szőrre pattanó
bohóc gatyája
villanó
a vattacuk
a cuppanó
Kicsi
nem sietek nagynak
csak kicsi magnak
gomolyabognak
cinketoroknak
szíve csücsöknek
négyelt tücsöknek
maradok annak
Életes
mint harminchat s
harminchét közé
szorult higany
vagy órában rekedt kakukk
ha már keresve van
elakadtam
innen ki nem
sem jelbeszéd
sem hegyi
baráti váll melyre fej lehull
semmi fenneni lökdösés
sima látlelet
tengetni cövekelt életet
Piacos
csurgó nénik
feje tócsa
szemöldöke
bodzos bodza
szomorú szatyorban
lappan saláta bomba
árak röpködnek rettenet
sopánka mérleg hackerek
szotyron ülök
szotyrogok
nyerítnek alattam lóbabok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.