ifj. Nagy Bálint
Lágy szellõvel üzenem...
LÁGY SZELLŐVEL ÜZENEM…
Szerelmemnek
Lágy szellővel üzenem,
Úgy Szeretlek Kedvesem.
Dobbanása szívemnek,
Halk sóhaja lelkemnek
Repül Hozzád sebesen,
Ábrándozva hirtelen.
Látom kedves arcodat,
Ahogy nyújtod ajkadat.
Úgy csillog a szép szemed,
Simogat a két kezed.
Vágyom már a testedet,
Duzzadó szép melledet
Érezném már boldogan,
Ölelnélek szótalan.
Az idő is megállna,
Csak a szellő suttogna
Halk zenét a nászunkra,
Kéjt ígérő vágyunkra.
Hullámzása testünknek,
Felforrósult vérünknek
Csodálatos árama,
Bőrünknek az illata
Bódult éjek szent tüze,
Kielégült végzete
Sodor bennünk’ boldogan,
Bár az idő úgy rohan
Nem törődünk semmivel,
Csak kettőnk szerelmivel.
Lecsillapult vágyaink,
Beteljesült álmaink
Lágy szellővel üzennek,
Angyalszárnyon eljönnek.
Azt suttogják: Légy erős,
Ne maradjál szenvedős!
Szerelmetek záloga,
Erősebb, mint valaha!
Zirc, 2007. 05. 23
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|