Kamuterápia
Nevetnem kell,
Vagy nevettetnem.-
Olvasom elhűlten
Az orvosi leleten,
Tán nem lehetetlen.
Iróniám epébe mártom,
Mint Karinthy Márton
Nagyra becsült őse tette:
Nevetni kell! - Ő sejtette,
Ez a hosszú élet titka,
Csak ritka ma azok sora,
Kik ostoba tréfák helyett
Finom humornak adnak helyet
Írásaikban, a halandzsában
Több az értelem, mint bandzsában
Az éleslátás, posztmodern versben
Az emészthető művészet.
Verseim nem az enyészetnek
Írom, vagy menyét tenyészetnek,
Remélem egyszer rádtalál-
Inkább ez, mint a halál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.