Üres pohár,
Üres szavak,
Hamis illúziók,
Mik szertefoszlanak.
Üres szempár,
Talán már vak,
A színeket elfeledte,
A formák torzultak.
Elhervadt virág,
Tövise elszáradt.
Illata hol van már?
Régen elillant.
Mocskos terítőn
Egy rohadt alma
Maradt az utódokra,
S a pénz hatalma.