Nem tudok soha
Nem tudok soha
Nem tudok soha régi falak között járva meghatódni.
Csarnok. Képek. Halak a tört fényű ablakon.
Eszembe jut Sára, a tegnapi pofon.
Talán most, a marokkói tanító előtt állva.
Tartozás, feszengés, Éva, Sára, nők viszálya.
Talán így Isten előtt, hideg kőlapon
átváltozásra várva,
nem gondolva Évára, Sárára, tartozásra.
Kő, kenyér, állítmány - mondom hangosan.
Kerülget titokban valami megalázó ima.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.