mágneses mezõben
Ma nincs hiányom semmiben,
esetlen, s féljózan vagyok.
Úgy képzelem, lesz még ilyen
hogy szesz, vagy fű, ártó zajok
szédítenek, és lassan el-
pusztít a hűvös zsibbadás.
Panaszkodni, csak félsiker,
s hallgatni kár, hogy nem strapás.
Van kábeltévém, videóm,
farmer, ha kell, szép öltöny is.
Viselhető napi melóm,
nincs, ki belém törölközik.
Elrendeznek erőterek,
vasreszeléket, csillagot.
Hajam, szívem töredezett,
inget hordok és kalapot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.