egyáltalán
édesapám az ő édesanyját
az én nagymamámat magázza
édesapám egy nagymamám
nevével megegyező nevű nővel él
gizi nénit nem ismerem
gizike nénizem ahogyan
a mamámat ismerők
általában számomra idegenek
mamát kisújon
apa gizi nénijének van
egy alkoholista férje
aki a minap vásárolt egy puskát
azzal akarja levadászni gizi nénit
állítólag serényen gyakorol
egy erdőben valahol
gizi néni a nyugdíjfolyósítónál
dolgozik évek óta
vezető beosztásban
vagyis tulajdonképpen
évekig küldte nekünk
az árvasági ellátást
de bátyám és én
nem vagyunk hálásak a pénzért
"egyáltalán"
ahogy anya mondaná
gizi néniben a legbosszantóbb
hogy nem lehet gyűlölni őt igazán
semmiért
talán csak azért hogy ismerem
egyáltalán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.