Száguldj
mert gönyörű
alattad az út
kanyarog az aszfalt
rohan veled
száguldj
mert szabad vagy
hagyd le a világot
száguldj
és nevess,mert ez
az életed.
Száguldj
s ha a halál
megáll a padkán
száguldj
és nevess, hisz már
úgyse látod,
hibátlan szívedet
ki viszi magával,
ki éli tovább
az elvesztett világod.