VÁGYMOZAIK
ha tényleg csak az alakja számítana
egy gondolata vagy a lábfeje vonala
natürlich ohne rajzfilmfigurás zokni
meg a mozi után műáhítat hogy ki
szólja el magát: az első mélyet
ő csak a barátoddal megy el avégett
kérlek ne érezd egyedül magad
a gőzön át nézni amint a húsdarab
flegma szakács kezén kajává enyhül
a kiklopfolt való az éterbe lendül
ettől biztos valakinek feláll
megúszhatta volna ha a kuplungpedál
gumija nem csúszik le (kopott pöcök miatt)
pedig az autóvásár ködén át a fiat
olyan vonzónak tűnt tizenhat évesen
a presszóban egy könyvről kérdez
nézem hogy néz fülig krémesen
azt Nabokov írta: vágom rögtön rá
emlék-kezem rakta éjjel párnád alá
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.