Kisállatkereskedésben
kanhörcsög hajtja tovább a
bolt mókuskerekét
pofazacskójában a megduzzadt szemek
talán majd kicsíráznak
vemhes nőstény vakog neki
- menj ugorj a kútba!
ez hátat fordít megy csinálja
messziről bűzlik a forgács
vackukban jókora féreg vert tanyát
nyújtózkodik is a kupacon mintha napozna
bőrén áttűnik
legsötétebb szerve
hosszan kitölti belsejét
fényt vet rá igaz nem ügyet
a falburkolatba süllyesztett neon
időnként belevibrál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.