Gyilkosommá lesz
Még gyilkosommá lesz az éj
Álmod míg tőlem elragad
Fekszem szerelmem szigetén
S te álmodsz kóbor álmokat.
Leláncol, rabbá tesz a kéj
Míg nézem ébren álmodat
Még gyilkosommá lesz az éj
S vergődik minden gondolat.
-Majd felkel a nap, ne félj,
Lesímogatom láncodat
Most alszom, hosszú még az éj
Nem álmodom az arcodat.
Messze a hajnal, sötét és mély
Az éjjel, vakká tesz szavad.
Ha álmodnám hogy átölelsz
Nem hívnék soha más álmokat.
-Az éhség nagy úr, ne félj
Majd átölellek, csak légy szabad.
Még gyilkosommá lesz az éj
Míg alszol, az álmod megtagad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.