Lassú verske-te
2007 03 21 16: 00
Nem értek én semmit
De nem baj sebaj
Jobb nemérteni nemde
Mint mindenbe mindent csak bele-
képzelni
Ma kezdek kicsit jobban lenni
Szeretni is csak kicsikét szeretek
Hogy ne lehessen engem se nagyon
szeretni
De gondolni ugye gondolni azért akármit lehet-ne
Hajaj s hogy miket is írtam össze
Hogyan is szerethetném immán én onnantól
Idefelé saját magomból kivetve
Picikanállal merem hát a sót
S esővel keverem
Ez mai nap eledelem
Mást már nem szeretek tenni
Hiába ha akarnék is enni
Csak forgok forgok sószélben homokkal keveredve
S magamat forgatom már én a kerékbe
De aztán történt megtörtént hogy kifordítottam magamot a kerékből
Azóta se találom
Már immán innentől nem is keresem
Elveszejtettem hát úgy legyen
Minek kellett nekem kerékbe úgy törni tör-tet-ni magamat összetörni
Törni törni kerékbe tömni
Számat befogni kezem össze szemem huny
Épphogy csak pislákol
Aztán futni futni elfutni örökre
Hej pedig milyen volt az én szemem
Csodájára jártak rá a világok
Ó világok virága
Teremjen másnak a virága
Sószememre eső járja
Rája rágja rágja
Minek mossa mosogatja
Mikor nincsen mára gondja
Szerelmének szép orcája
S ahogy így száguld közben az idő
Nem találom nem találom
Mit keresek nem találom
Hejde segítsen a rája hogyha már meg nem talája
Az idő is kicselez velem
Utol nem érhetem hiába
Is futnék utána
Na szóval hát így vagyok
Itt most úgyse gondolhatok
Szerelemnek mosodája
Kimosta a szemem mára
Hejdehuj mégis magára
Csak foltokban találok
Rája
Rája
Rám-ja.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.