Harci báj (madrigál)
Kedvesem arca piroslik, a vér-
ér ver, pórusa mind érvel, ha vitáz,
befogott vad rázza le így az igát.
Adrenalin hat, megbomlik agya, kész
áthágni a normát, gyilkolni akár:
hegyesül hullámzó inge, dárdapár
döfködi át, a düh-gőzös ruha szét-
szakad szinte, már élesítve a bom-
ba, szitka nyálcseppét ajkamra kapom
Cseppet se tovább! Belefojtom a szót,
így a csatát is csendesíti a csók.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.