Vigyázz, kész', készülék ne csinálj zajt,
Most készülök álomba lépni majd!
Kék a fű és mindenszínű az ég,
Ne nézzetek rám furcsa emberkék,
Hadd álmodjak még magamnak egy kicsikét!
Nehéz is lehetne, de pillekönnyű mégis
A gondolat, mellyel siklom én is
Bizarr világokban valamerre,
komor barlangból kúszom a fényre
Rázzatok meg, hadd térjek magamhoz végre!