Káin gyökerei
Káin gyökerei rohadtok a földben
Mélyen elásva elföldelve.
Fekete föld borítja magvaidat
Amely majd virágot hozhat.
De lám!
Egy kis hajtás bukkan
Az enyészetből.
Erősödj! Nőj! Törj fel az égig!
Hisz van mi tápláljon téged.
A mocskos maró eső,
Az emésztő gyűlölet,
A tápláló torzsalkodásotok
A semmit amit éreztek.
A semmi amit értünk tesztek
A vak szem amivel bennünket
Nézetek.
Pukkadjatok éhes farkasok,
Kígyólelkű segédek és aljasok.
Forrjatok a dühtől és tomboljatok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.