Nem látom az arcod
Üres lett minden érzés.
Mocskoos és értelmetlen
Minden amit tettünk.
Puszta testtel az
Élvezetnek éltünk
Üresen vágytuk a
Gyönyör minden pillanatát
Nem törődve a holnappal.
Reggel lett! Felébredtem.
Te nem voltál sehol.
Ami utánad maradt az
Csupán üres vágy, amit mindig
Érzek, ha felidézlek.