A mi Nimfánk
Dehogy? Rólad Álmodni Gonosz Ábránd. Miért?
Esztelen Zavarodott Tévedés
veled a világ és vigyázunk
Nehogy Emberségből Melléd
Kívánjunk állni és szEretetből Lelkesnek Láss minket.
EmiaTT
Vágyunk Olyannyira terád,
ezért imádjuk Lépésed csodálatos
Nimfánk.
A tetteid nagysága előtt leborolunk
ILYEN
Csodát ritkán tapasztalunk!
Igyekszünk, és téged szeretünk, mert egyre távolabb
Kerülünk Kívánatos nagyságod Elől és Téged
Imádunk, mert Rólad beszélni Nimfánk
Ilyen
Csodálatos érzés!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Sárga lapok