A minap kezembe került egy papír
Egy olyan sárga papír, amire
Azelőtt a betűket írtam.
Felvillantak előttem a régi gondolatok képei
Amik fontosak voltak számomra.
Megéreztem milyen voltam azelőtt, amilyen
Már soha nem leszek.
Voltak céljaim,
Éreztem
Szerettem és
Élveztem mindent
.
Álmodtam!
Ma lidércek gyötörnek ha lehajtom a fejem,
Az összes gondolatom
Álom és
Olyan
Távoli.