tolluk elpihent
Ó szegények – tolluk elpihent,
és nem írnak többé verseket,
mit a költő semmiből teremt,
semmiből, mi mindenütt lebeg,
semmiből, mi mindent körbezár,
mi magába foglal múlt-jelent,
s minden verset, mi költőre vár,
s persze mind - mi eddig megjelent,
Ó szegények – tolluk elpihent,
ők azok – ti írtok verseket?
Nincs dicsőség, versetek másé-
nincs dicsőség, mind a világé.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.