Van életem
Lehetmhog eladom
Van nőm
Lehet, hogy megkapom.
Van egy korty italom
Lehet, ogy megiszom
Van egy szál cigim
Lehet, hogy elszjvom.
Volt istenem
De megtagadttam.
Volt hitem
De nem ért semmit.
Volt boldogségom
Elvesztettem.
Volt becsületem,
Megöltem.