Eljött hozzám
Bekopogott az ajtón
Lassan a szobába mentünk.
Kíváncsi vagy?
Hát csináld! Mutasd meg!
Te vagy a királynőm,
Én meg az a részeg hülye
Glória! Glória! Hallak!
Úgy szeretlek, hogy útállak
Az a pár nap nem mond semmit?
Glória kedves:
Cseszd meg!