szeretnék nõ lenni
csipesszel fregolira
körömmel vörösre a számat
ahányszor kérnek
ha fárad
ha érek addig
érted
pillával mindent a szemért
sok púdert a figyelmedért
lemosni
szűk masni
büszke magány - nyihog
kirúgja ló
még holnapig ki fog?
szeretnék nő lenni
csatakos
hegyima határán
térden
könyörgő isten
megölni végre
se a szíve, se a hája
megölni végre
hajfonat, neked lóg
szívizomig kő érje
a betűvonatot
szeretnék nő lenni
lehel blúz
kirakat serény
bolti randevúz
mondok most délig
mondok majd semmit
halálfogsoron
könnyű esti hajnal
egy szikra szemsoron
fogni delfinuszonyt
mindig bál
belőled beléd halál
szűnni képeken
fehér ruha tört
szeretnék nő lenni
ujjhegy, tűrenőtt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.