Mondd Anyám, miért fáj oly nagyon?
MONDD ANYÁM, MIÉRT FÁJ OLY NAGYON?
Drága Kislányomra emlékezve
Mondd Drága Jó Édesanyám, miért fáj oly nagyon,
Mikor eszembe jut a temetői sírhalom?
Ott alussza örök álmát az elment gyermekem,
Minden nappalon és éjszakán Rá emlékezem.
Nem tudom elfeledni, azt hogy nincs már itt velem,
Mondd Édesanyám, mit szánhat még sorsom énnekem?
Szívem vérzik mikor mindennap arra gondolok,
Mit árulnak el énnekem a fénylő csillagok?
Fájó sebeimre gyógyírt valaha majd kapok,
Vigyázzák szép Gyermekemet a Védőangyalok?
Drága Édesanyám engedd hogy sírjak válladon,
Könnyeim hadd csorogjanak majd végig arcodon…
Zirc, 2007. 01. 08
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.