csill a
ki illa
inna
és iszik is
és mindig is
akkor is
ha nincs
ő neki
inni mindig
kell
iszik piros
sárga
zöld
fekete
s más is
de ő a fehéret
akarja
rágja rágja
és mindig
és sehogy
nem akar
folyni sehogy
sem
pedig mindenhogy
is
és próbálja is
ki is
és mégis
és de pedig
hiába mégis
sír is fáj is
kicsi is
és épp azért
jó neki
és nyer
és mégis
nyel
nyel
nyel
nyel