a szívhez minél közelebb igyekszünk bejutási lehetőséget találni neki
minél gyorsabb az eljuttatás sebessége, annál megfelelőbb
a szíven át az agyba
a végső lenyomat a halál pillanatában élesen visszatér
elöntenek az egész pillanatainak a milliárdjai
a semmi elgyötörten belekapcsolódik