Sírgödör
És elképzellek volt szerelmeiddel.
Ne félj, a féltékenység nem gyötör.
Ágival vagy, most Zsófival, majd X-szel,
és végül nálam zárul be a kör.
Tested könnyű hártyaként borul rájuk,
csak arra figyelsz, nehogy felszakadj.
Egyik sikít, a másik csendben ájul.
A szív érzi, de nem fogja az agy.
Végül a reggel horga akad rátok,
pénz szűkében mind lelkével fizet.
És jön a már ezerszer hallott mondat:
„Emlékezz, de ne mondd el senkinek!”
Kedves vagy, már a búcsúcsókot várod.
Lyukas háló szemedben, sírgödör.
Az elfojtás ébreszt rá minden reggel:
csupán a féltékenység nem gyötör.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Mozgó Világ, 2006/8