SEGÉDSZÍNÉSZ
jelenés van hátsó színpad
ébredj rá a valóra
ebből lesz a melegalsó
bundacipő karóra
ugrabugra rá anyjukra
seggrepacsi-operett
ebből lesz a villanyszámla
kocsi lakás két gyerek
tódulj lódulj hadsereg vagy
segédszínész-statiszta
légy a Vágtatás sörénye
Tábortűz Ló Farizma
pusztulj kódulj a Filmgyárba
nem tiéd a Jelenet
nem jár gázsi kosz ripacsnak
nyalhasd Hátsó Felemet
HAMLET LEAR és BÁNK és PEER GYNT
sztárnak álmodnád magad?
tolsz kulisszát szaporítsd a
lumpenproletárokat
kinek tiszteljelek hapsi:
húgomnak vagy Húgónak?
nem való vagy Rendezőnek
függönyhúzó Súgónak
lapátképpel mit kekeckedsz
mit okoskodsz mivégre?
menj a Búsba bujj a Bőbe:
jegyszedőnek vidékre
(álomdiktandó: 2oo2 o3 22 hajnali három)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.