Ima
Örvények helyett adj békés folyókat
Szomját olthassa, aki inni kért
Lassú víz mosson partot, csónak
nyugodtan hasítsa vizét
Erőt a vontatónak
Meghúzni kötelét
Oldását csomónak
Ha révbe ért
Békés reaktort. Ne bombát feszítsen
Zabolázatlan láncreakció
Bölcs előrelátás vezessen
Ne felelőtlen akció
Ne tornádó temessen
Ne lázas vízió
hulláma vessen
Most csönd a jó
Ebből többet, amabból kevesebbet
Mikor az égbolt fénye rámszakad
Energiámból keretet metssz
Szigorúat és pontosat
Zablát adj, feszesebbet
Megnyesett szárnyakat
Szögekkel jelzett
Korlátokat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.